Келън Луц не е добър в свалките, мислят го за гей

Американският актьор Келън Луц призна, че не е добър в свалките, тъй като рядко му се налага сам да инициира разговор с някое момиче. Красавецът от „Здрач” сподели в свое скорошно интервю, че често пъти жените първи проявяват интер

2011-10-19 16:29:22
Келън Луц не е добър в свалките, мислят го за гей
Американският актьор Келън Луц призна, че не е добър в свалките, тъй като рядко му се налага сам да инициира разговор с някое момиче.

Красавецът от „Здрач” сподели в свое скорошно интервю, че често пъти жените първи проявяват интерес към него и правят опит да го заговорят. Ето защо на него никога не му се налага да предприема първата крачка. Това обаче не винаги е в негова полза, тъй като по този начин някои представителки на нежния пол остават с впечатлението, че той е хомосексуален.

„Никога не ми се е налагало да свалям момиче. Повечето ми гаджета са били тези, които първи са дошли при мен и са ме заговорили. Понякога е забавно как момичетата се обиждат от това, че не проявявам интерес към тях, а всъщност те просто не ми оставят шанс да го направя. След това обаче някои от тях извъртат нещата и заявяват: „О, да, чух, че си гей и имаш гадже мъж”. Аз пък им отговарям, че слуховете са нормално нещо за една звезда, но е важно, че аз самият знам какъв съм”, разкри Луц.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия