Всеки знае и се вълнува какво се случва с конкурсите за красота при дамите, но положението не е същото, когато се отнася за мъжете. В състезанието за титлата "Мистър София" се включиха 14 кандидати, но журналистите не писаха кой знае колко за случващото се.

Мис България 2006 Славена Вътова бе водеща на надпреварата. По принцип носителят на титлата трябва да съчетава в себе си красота и интелект, но момчетата почти не обелиха дума и за журито и зрителите не стана ясно що за хора са.

Младежите преминаха през три кръга - в първия те бяха облечени в ежедневно облекло, във втория дефилираха по бански, а в третия бяха с костюми. Някои от участниците решиха да флиртуват с журито, за да си помогнат, когато стане време за номиниране, други от тях решиха да заложат на заучени физиономии от модата.

Журито се състоеше от Есил Дюран, мис България Елена Ангелова, Атанас Лазаров и няколко журналисти.

Обстановката бе разнообразена с участието на рапъра Устата, който този път заложи на поп-фолк музиката, Есил Дюран, която заложи на джаз песен.

23-годишният Мартин Иванов стана победител в надпреварата, негови подгласници са 20-годишните Стоян Дудов и Георги Михайлов.
Автор: Ралица Солакова