Селена Гомес издейства ограничителна заповед срещу преследвач

Американската певица и актриса Селена Гомес е поредната знаменитост, успяла да си издейства в съда ограничителна заповед срещу опасен преследвач. От известно време насам тийнейджърката живяла в постоянен страх, тъй като получавала напълно сери

2011-10-18 19:41:32
Селена Гомес издейства ограничителна заповед срещу преследвач
Американската певица и актриса Селена Гомес е поредната знаменитост, успяла да си издейства в съда ограничителна заповед срещу опасен преследвач.

От известно време насам тийнейджърката живяла в постоянен страх, тъй като получавала напълно сериозни заплахи за живота си от 46-годишен мъж на име Томас Бродники, който твърдял, че Господ му е наредил да я убие.

Преследвачът, за който се счита, че страда от някакъв вид психическо разстройство, дори на няколко пъти посещавал концерти на Гомес. За щастие, обаче, той не е успял да предприеме каквито и да било действия, които са можели да я наранят.

В момента Гомес е издействала временна ограничителна заповед срещу Бродники, която не му позволява да се доближава на по-малко от 90 м. до нея. Адвокатите й ще настояват срокът на заповедта, която важи до 4 ноември, да бъде удължен до 4 години.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия