Робърт Патинсън подари на Рийз Уидърспун дрехи, светещи в тъмното

Британският актьор Робърт Патинсън подари на колежката си Рийз Уидърспун, с която се снимаха заедно във филма "Вода за слонове", дрехи за тренировка, светещи в тъмното. След като научил, че в началото на септември актрисата била блъснат

2011-10-16 12:28:22
Робърт Патинсън подари на Рийз Уидърспун дрехи, светещи в тъмното
Британският актьор Робърт Патинсън подари на колежката си Рийз Уидърспун, с която се снимаха заедно във филма "Вода за слонове", дрехи за тренировка, светещи в тъмното.

След като научил, че в началото на септември актрисата била блъсната от кола по време на сутрешния й джогинг, красавецът решил да й подари дрехи, с които тя да се вижда отдалеч, когато тича, дори и навън да е вече тъмно.

Комплектът, който Патинсън купил на Уидърспун, съдържа светлоотразителна жилетка, ленти за китката, тенис обувки и шапка – всички по дизайн на Стела Маккартни. Подаръкът бил придружен от бележка с пожелание за бързо възстановяване.

„Рийз беше много трогната от жеста на Роб. Тя възнамерява да продължи да тича, въпреки инцидента, и този светлоотразителен комплект ще й бъде много полезен, когато навън е тъмно”, разкри приятел на актрисата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия