Келън Луц изяжда по 16 яйца на ден, трупа мускули за нова роля

Американският актьор Келън Луц в момента е подложен на строга диета, според която трябва да изяжда по минимум 16 яйца на ден, за да успее да натрупа мускулна маса. Красавецът от „Здрач” в момента се подготвя за ролята на гръцкия бог

2011-10-15 19:22:43
Келън Луц изяжда по 16 яйца на ден, трупа мускули за нова роля
Американският актьор Келън Луц в момента е подложен на строга диета, според която трябва да изяжда по минимум 16 яйца на ден, за да успее да натрупа мускулна маса.

Красавецът от „Здрач” в момента се подготвя за ролята на гръцкия бог на моретата Посейдон, която ще изиграе във филма “Immortals”. Именно поради тази причина той се стреми да натрупа мускулна маса, надявайки се, че ще успее да качи още 10-11 килограма към осанката си.

„Не обичам фитнеса, но за сметка на това отделям време за силови тренировки на плажа всеки ден. Сутрин изяждам по 16 яйца. В момента тежа 100 кг. и тялото ми е изградено предимно от мускули”, заяви в свое скорошно интервю Луц.

26-годишният актьор също така сподели, че често тренира с другите звезди от “Immortals” – Мики Рурк и Хенрил Кавил, което допълнително го стимулира да дава всичко от себе си, за да постигне желаната форма.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия