Маратонец взе бронзов медал, след като хванал автобуса за няколко спирки

След края на престижния маратон "Килдър" на състезателя Роб Слоън му бе отнет бронзовия медал, понеже е минал голяма част от разстоянието с помощта на автобус. Доста очевидци казали, че са го видели в автобуса, повечето атлети от своя с

2011-10-13 23:27:02
Маратонец взе бронзов медал, след като хванал автобуса за няколко спирки
След края на престижния маратон "Килдър" на състезателя Роб Слоън му бе отнет бронзовия медал, понеже е минал голяма част от разстоянието с помощта на автобус.

Доста очевидци казали, че са го видели в автобуса, повечето атлети от своя страна подали жалби, че Роб не ги е изпреварвал по време на състезанието. Първоначално мъжът отричал информацията да е вярно, но после си признал, понеже бил подложен на сериозен натиск от страна на разпитващите.

След 20-я километър маратонецът незабелязано се качил в минаващ автобус, защото бил доста уморен. Няколко спирки по-късно слязъл и се озовал в гориста местност, която се намирала близо до финалната права.

Няколко души видели Роб, който се криел зад едно дърво, изчаквайки да минат първите двама, след това се включил и избягал последните няколко метра, придавайки си доста уморен вид. На репортерите, които взели интервю от него, казал, че това е един от най-трудните му маратони.

Тази измама е по-лоша дори от взимането на допинг.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия