Кристен Стюарт обвинява учителите си за провала с изпитите

Тя е звезда в един от най-харесваните филми в историята на Холивуд, "Здрач", но за нея не винаги нещата в живота са толкова хубави. Кристен Стюарт споделила в интервю за списание "GQ UK", че обвинява пряко своите ръководители и

2011-10-13 18:19:52
Кристен Стюарт обвинява учителите си за провала с изпитите
Тя е звезда в един от най-харесваните филми в историята на Холивуд, "Здрач", но за нея не винаги нещата в живота са толкова хубави.

Кристен Стюарт споделила в интервю за списание "GQ UK", че обвинява пряко своите ръководители и учители за нейното проваляне на изпитите. Според нея те е трябвало да й обръщат повече внимание и да й помагат по време на снимките за "Здрач", когато е била много натоварена.

Ето и какво казва самата Кристен Стюарт за ситуацията с ученето: "Моите учители ме провалиха, не всичките, но повечето от тях! Не ми помогнаха, а имах нужда от това. Никога не съм си представяла, че ще се наложи някога да спра да ходя на училище, и че ще имам някаква подобна работа, но ето, че се случи. В този момент се нуждаех от подкрепа и съдействие, което така и не получих!"

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия