Анджелина Джоли на посещение в Либия

Холивудската актриса Анджелина Джоли направи изненадващо посещение в Либия, където се срещна с ръководителите на редица специализирани агенции и организации, оказващи помощ на хората в Триполи. 36-годишната звезда, която е посланик на добра во

2011-10-13 16:57:37
Анджелина Джоли на посещение в Либия
Холивудската актриса Анджелина Джоли направи изненадващо посещение в Либия, където се срещна с ръководителите на редица специализирани агенции и организации, оказващи помощ на хората в Триполи.

36-годишната звезда, която е посланик на добра воля към Върховния комисариат на ООН от 2001 г., посетила северноафриканската държава в лично качество, тъй като искала да види с очите си през какви трудности преминава страната в период на преход към демокрацията.

„Дойдох в Либия поради ред причини, сред които е и желанието ми да видя как се справят хората с прехода. В момента държавата е изправена пред множество предизвикателства – хора, загубили домовете си, бежанци, беззаконие, пропуски в здравеопазването, образованието, проблеми с канализацията и още много други”, коментира актрисата пред местните издания.

Само преди няколко дни Джоли и Пит дариха 340 000 долара в помощ на гладуващите децата в Сомалия.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия