Христо Сираков ще си търси съпруга в риалити предаване

Христо Сираков, по-известен като Ицо стоте манекенки, смята да намери своята съпруга в ново риалити предаване, което се казва "Милионер търси съпруга" и ще започне по TV7 през декември. До средата на другия месец всички жени, които искат

2011-10-12 22:51:32
Христо Сираков ще си търси съпруга в риалити предаване
Христо Сираков, по-известен като Ицо стоте манекенки, смята да намери своята съпруга в ново риалити предаване, което се казва "Милионер търси съпруга" и ще започне по TV7 през декември.

До средата на другия месец всички жени, които искат да обичат и да бъдат обичани от Христо Сираков, трябва да напишат романтично писмо и да опишат причините, поради които искат да участват в предаването. Няма ограничения за възрастта и социалния статус на дамите.

Христо е готов да падне на колене и да предложи брак на тази жена, която успее наистина да го спечели и да му докаже, че за нея не са важни парите, с които разполага.

Идеята на предаването е както милионерът да си намери половинка, така и хората да се убедят, че богатите хора често са самотни. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия