Съседи се оплакаха в полицията от Пол Маккартни

Хора, живеещи в близост до дома на британския музикант Пол Маккартни, се оплакаха в полицията от шумното празненство след сватбата на знаменития им съсед. В неделя бившият Бийтълс се ожени за дългогодишната си приятелка Нанси Шевъл. Ако се вяр

2011-10-11 20:22:41
Съседи се оплакаха в полицията от Пол Маккартни
Хора, живеещи в близост до дома на британския музикант Пол Маккартни, се оплакаха в полицията от шумното празненство след сватбата на знаменития им съсед.

В неделя бившият Бийтълс се ожени за дългогодишната си приятелка Нанси Шевъл. Ако се вярва на слуховете, на сватбата присъствали около 100-тина гости – само най-близките роднини и приятели на двамата младоженци, сред които били и не малко известни личности.

Празненството в имението на Маккартни обаче продължило до късно, което станало повод недоволните му съседи да подадат оплакване в полицията. Не след дълго на място пристигнали двама униформени, които помолили силата на музиката да бъде намалена и всички гости да вземат мерки по ограничаването на шума, идващ от къщата.

Въпреки звездния статус на 69-годишния музикант, от полицията с гордост разкриха, че техните служители по никакъв начин не са били склонни да направят компромис за неговата сватба. В крайна сметка правилата са за всички.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия