Концерт в памет на Майкъл Джексън

    Снощи в английския град Кардиф, с тържествен концерт бе почетена паметта на Майкъл Джексън. В музикалното събитие взели участие три поколения от семейството му, включително и трите му деца. Посланието, което близките на Джако отправили

2011-10-09 12:24:38
Концерт в памет на Майкъл Джексън
    Снощи в английския град Кардиф, с тържествен концерт бе почетена паметта на Майкъл Джексън. В музикалното събитие взели участие три поколения от семейството му, включително и трите му деца. Посланието, което близките на Джако отправили към феновете му , било да се концентрират върху музикалното наследството, което той е оставил, а не върху възникналите спорове относно смъртта му.
  Всяко едно от децата на поп легендата било облечено в типичния, за покойния им баща, стил. 13-годишната Джексън Парис споделила колко щастливи са та я и братята й от реализирания концерт.
  В събитието се включили звезди като Бионсе, Кристина Агилера, Гладис найт и Си Ло Грийн. Те изпълнили голяма част от репертоара на Джексън- като се започне с най-ранните му албуми, записани още в детството, та се стигни до соло албумите- Thriller и Bad.
  Първоначално интересът към концерта не бил особено голям. В последните няколко дни преди събитието обаче, билетите били разпродадени буквално като топъл хляб. От общо 50 000 , пуснати в продажба билети, били продадени 40 000.
 Въпреки че концертът предизвикал силен възторг и радост сред феновете на Краля,  музикалното събитие като че ли окончателно разединило близките му. На сцената в Кардиф се качили- сестрата на Джако- Ла Тоя, трима от братята му, а също така и вокална група Т3 /чиито членове са племенници на Джексън/.
  Братята Джърмейн и Ранди и сестрата Джанет обаче решили да не се включат в концерта. Според тях моментът бил крайно неподходящ, тъй като съвпадал със съдебния процес срещу лекаря на Джако, по обвинение за непредумишлено убийство. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия