Мистерията около дъщерята на Бербатов- разбулена

 2-годишната дъщеричка на Димитър Бербатов най-накрая направи своя дебют в медийното пространство. До момента малката Елена нямаше нито една ясна снимка в интернет.   Съвсем наскоро обаче многобройните фенове на футболиста успяха да видят

2011-10-07 19:19:22
Мистерията около дъщерята на Бербатов- разбулена
 2-годишната дъщеричка на Димитър Бербатов най-накрая направи своя дебют в медийното пространство. До момента малката Елена нямаше нито една ясна снимка в интернет.
  Съвсем наскоро обаче многобройните фенове на футболиста успяха да видят малката му дъщеричка. Снимките са от кръщането на момиченцето. Церемонията се състояла в съвсем тесен кръг, както и повечето важни събития около Бербатов. Той никога не е бил привърженик на помпозните събития и винаги се е стараел да запази най-важните си моменти напълно лични и съкровени. Елена била кръстена в храма "Свети Панталеймон". Митко наистина държал на това всичко, около събитието да бъде запазено в тайна, най-вече, за да предпази близките си.
  Припомняме ви, че преди известно време благоевградчанин отправи сериозни интернет заплахи срещу майката на преуспелия футболист- Маргарита. Впоследствие недоброжелателят бе разконспириран от полицията.
 Бербатов е силно вманиачен относно сигурността на близките си. В момента футболистът се е заел с постояването на  къща в елитния столичен квартал- Бояна.Говори се, че новият дом на Бербатов ще бъде със свръхмерки за сигурност. Имотът ще бъде под постоянно видеонаблюдение, дори ще разполага със отделно КПП.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия