Идват тежки времена за лекаря на Майкъл Джексън - д-р Конрад Мъри

Американски клюкарски сайт твърди, че  Майкъл Джексън не се е самоубил. Сайтът стига и по-далече - там се твърди, че той има информация, която може да вкара д-р Конрад Мъри зад решетките. Източникът, който се познат на криминалистите по

2011-10-06 21:02:06
Идват тежки времена за лекаря на Майкъл Джексън - д-р Конрад Мъри
Американски клюкарски сайт твърди, че  Майкъл Джексън не се е самоубил. Сайтът стига и по-далече - там се твърди, че той има информация, която може да вкара д-р Конрад Мъри зад решетките.

Източникът, който се познат на криминалистите по делото,  твърди, че върху шишенцата с лекарството пропофол, която уби Краля на попа, всъщност няма  негови отпечатъци.
Това ще рече, че няма как Майкъл сам да си е бил смъртоносната доза болкоуспокояващо, както твърди д-р Мъри.

Според специалисти, адвокатите на лекаря доста ще се озорят да убедят съда, че Джако се е самоубил, макар и неволно.  Именно върху тази теза досега се градеше цялата защита.

Въобще,  последната седмица беше доста тежка за адвокатите на  лекаря, особено след като двамата парамедици, които са се отзовали на спешното обаждане на Мъри във фаталната нощ , дали показания. Те твърдели, че д-р Мъри  въобще не им е казал, че е дал на Майкъл пропофол.

Единият от тях дори заявил, че след като линейката с Джако потеглила, той се качил до стаята на певеца. Там заварил лекаря да тъпче в чантата си тръби, с които венозно  се вкарва анестетика лидокаин, който действа като местна упойка. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия