Ивайла Бакалова намери любовта на живота си?

Ивайла Бакалова официално призна, че е хлътнала до уши в своя партньор. Мис България 2001 все още не е сигурна дали това е мъжът на живота й, но е факт, че го обича силно. Преди известно време красавицата се бе заблудила, че е намерила идеалната с

2011-10-06 00:23:33
Ивайла Бакалова намери любовта на живота си?
Ивайла Бакалова официално призна, че е хлътнала до уши в своя партньор. Мис България 2001 все още не е сигурна дали това е мъжът на живота й, но е факт, че го обича силно.

Преди известно време красавицата се бе заблудила, че е намерила идеалната си половинка, именно заради това сега е по-предпазлива и не иска да си дава напразни надежди. Времето ясно ще покаже дали двамата са създадени един за друг.

В момента Ивайла Бакалова има работа, която е свързва с България, но тя няма желание да живее в родината си. Мечтата й е да заживее за постоянно в чужбина, въпреки че знае, че реализацията там е трудна. Но тя няма страх от това, единственото, което я задържа в България за момента е дъщеря й Рая. Когато тя порасне достатъчно, мис България 2001 ще опита късмета си в чужбина.

Това, което я привлича извън границите на България, е фактът, че хората не оценяват някого по неговите дрехи, коли, апартаменти, а по качествата, които притежава. Именно заради това иска да възпита дъщеря си по този модел и извън родината. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия