Никол Ричи легна под ножа

Американската телевизионна звезда и модна дизайнерка Никол Ричи е поредната знаменитост, която легна под ножа, за да увеличи гръдната си обиколка. 30-годишната красавица демонстрира наедрелия си бюст по време на почивка с приятели в Мексико, к

2011-10-04 21:24:05
Никол Ричи легна под ножа
Американската телевизионна звезда и модна дизайнерка Никол Ричи е поредната знаменитост, която легна под ножа, за да увеличи гръдната си обиколка.

30-годишната красавица демонстрира наедрелия си бюст по време на почивка с приятели в Мексико, където бдителните папараци обърнаха специално внимание на новата й придобивка.

Ако се вярва на слуховете, Ричи се решила на операция, за да възвърне отново интереса на своя съпруг към себе си. Красавицата била убедена, че след кърменето на двете й деца гърдите й увиснали и загубили предишната си форма. Ето защо тя решила да легне под ножа, за възвърне отново самочувствието си.

„След бременностите и кърменето тя започна да се оплаква от гърдите си. Често споменаваше, че иска да повдигне бюста си, но не мислех, че говори сериозно”, коментира близък на Ричи пред известно американско издание.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия