Юксел Кадриев разгневен

Юксел Кадриев е завел дело срещу  Венета Райкова-водещата на предаването „Горещо”. Поводът за гнева на новинаря било участието на бившата му съпруга Бонка във вечерното предаване. Миналата вечер Юксел бе гост на Слави Трефинов.

2011-10-03 19:16:59
Юксел Кадриев е завел дело срещу  Венета Райкова-водещата на предаването „Горещо”. Поводът за гнева на новинаря било
участието на бившата му съпруга Бонка във вечерното предаване.

Миналата вечер Юксел бе гост на Слави Трефинов. Там Кадриев заяви, че ще съди Венета заради изречените лъжи по негов адрес. Две сред най-безумните клевети са, че новинарят няма висше образование, а също  така, че поддържал интимни контакти с представители на собствения си пол. Мнението относно сексуалната ориентация на Юксел било заявено от неговата понастоящем бивша съпруга- Бонка.

 За да опровергае слуховете Кадриев донесе в „Шоуто на Слави” оригинал от дипломата си, от който ясно се виждаше, че отправените обвинения за липса на висше образование са напълно безпочвени. Доколкото стана ясно, дипломата на Юксел ще бъде използвана и в самия ход на делото като веществено доказателство, опровергаващо каквито и да е слухове, уличаващи го в това, че заема важна длъжност, без да има нужната квалификация.

Относно своята сексуална ориентация в ефира на „Шоуто на Слави”, Юксел заяви категорично- „Аз съм хетеросексуален. Не съм гей". Трифонов от своя страна подкрепи изцяло позицията на Кадриев като добави, че дъщеря му Габи е най-голямото доказателство за липсата на хомо наклонности у новинаря.

Всъщност именно 10-годишното момиченце се превърнало в ябълката на раздора за Юксел и Бонка.  От ефира на „Горещо” бившата половинка на Юксел го обвиняваше, че той не й позволявал да вижда дъщеря им. Припомняме ви, че след развода родителските права над детето били поверени на бащата.

Юксел разбрал предварително за участието на Бонка в предаването. Мигновено се свързал с екипа на „Горещо” като помолил  записът да не бъде излъчен, за да бъде предпазена псикихата на дъщеря му. Молбата  не била уважена. Впоследствие новинарят получил смс със следното съдържание- „Имаш право на отговор. Можем да те запишем, когато пожелаеш". Условието обаче било отговорът на Кадриев да бъде в отделно предаване, тъй като нямало как да изложат и неговата гледна точка в един и същи брой. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия