Суеверията на известните

Най-суеверният човек в Холивуд е режисьорът Мартин Скорсезе.  Той изпитва ужас от урочасване, зли духове и демони и мрази числото 11 , защото, според него, то носи лош късмет.  Нищо на този свят не може да го накара да се настани в стая

2011-10-03 15:34:50
Суеверията на известните
Най-суеверният човек в Холивуд е режисьорът Мартин Скорсезе.  Той изпитва ужас от урочасване, зли духове и демони и мрази числото 11 , защото, според него, то носи лош късмет.  Нищо на този свят не може да го накара да се настани в стая  N 11 в хотел.
Ако на паркинг е свободно единадесето поред място, Скорсезе просто отлага ангажимента си и напуска паркинга.

Мисис Даутфайър, комикът Робин Уилямс,  не може да стои спокойно при вида на разсипана сол. Дори ако е в ресторант, види ли разсипана стол, той изпада в паника. За да преодолее лошия късмет, който ще го сполети, защото е бил в опасна близост  до разсипаната сол, той взима щипка  от нея и я хвърля през лявото си рамо.

Режисьорът Уди Алън пък, понякога нарочно облича дрехите си наопаки.  А ако без да иска облече някоя дреха наопаки, той  никога не я  сваля, за да я облече, както трябва, защото, според него, това носи неприятности.

Агент 007, Пиърс Броснан никога няма да видите да се снима в еротична сцена.  Той отказва да се снима по този начин поради суеверие.

Актьорът Уесли Снайпс, известен с трилогията ‘Блейд’ в която играе ловец на вампири, никога не яде стриди. Той е убеден, че в тях се вселяват душите на грешниците.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия