Аштън Кътчър и Деми Мур са отново заедно?

Актрисата Деми Мур и Аштън Кътчър се появиха заедно, за да бъдат част от събиране в центъра за учение на Кабала. Това е първият път, в който двамата се събират публично, след като стана ясно, че Кътчър е изневерявал на любимата си. Интересното е,

2011-10-02 23:23:48
Аштън Кътчър и Деми Мур са отново заедно?
Актрисата Деми Мур и Аштън Кътчър се появиха заедно, за да бъдат част от събиране в центъра за учение на Кабала. Това е първият път, в който двамата се събират публично, след като стана ясно, че Кътчър е изневерявал на любимата си.

Интересното е, че двамата все още носят брачните си халки, което ясно показва, че не са взели окончателно решение за техните взаимоотношения в бъдеще. Актьорите пристигнали поотделно на събитието, но си тръгнали заедно.

Техните лични проблеми стартирали, когато Аштън Кътчър изневерил на половинката си с 33-годишната красавица Сара Лийл. Цяло лято звездното семейство посещавало брачен консултант, който имал за задача да спаси любовта им.

Деми Мур отседнала в семейния им дом, след като се върнала от промоцията на новия си филм. Тя е много обидена, засрамена и тъжна от случилото се, което станало публично известно. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия