Джъстин Тимбърлейк получава еко награда

Американският певец и актьор Джъстин Тимбърлейк ще бъде отличен със специална еко награда на Медийната асоциация за опазване на околната среда. Тимбърлейк ще получи признание за усилията, които положи по време на промотирането на последните фи

2011-10-02 13:30:33
Джъстин Тимбърлейк получава еко награда
Американският певец и актьор Джъстин Тимбърлейк ще бъде отличен със специална еко награда на Медийната асоциация за опазване на околната среда.

Тимбърлейк ще получи признание за усилията, които положи по време на промотирането на последните филми с негово участие – „Социалната мрежа” и „По приятелски”, за призоваване на хората да вземат мерки за намаляване на вредните емисии в атмосферата. Освен това актьорът ще бъде отличен и заради активното си участие в редица каузи, свързани с борбата за опазване на околната среда.

„Джъстин е един чудесен пример за това, как една известна личност може да се възползва от славата и влиянието си над хората, за да прокламира идеи, които са способни да променят нашия свят към по-добро”, мотивираха избора си от Медийната асоциация за опазване на околната среда.

Церемонията по награждаването на Тимбърлейк ще се състои на 15 октомври в град Бърбанк, Калифорния. Предишни носители на същата еко награда са Едуард Нортън, Росарио Доусън и членовете на Maroon 5.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия