Деми Мур поддържа младостта си с кокосова вода

Американската актриса Деми Мур, която според слуховете в момента е пред развод с 15 години по-младия си съпруг Аштън Къчър, разкри, че поддържа младостта си с кокосова вода. От миналата година насам кокосовата вода е един от най-големите хитов

2011-10-02 12:10:45
Деми Мур поддържа младостта си с кокосова вода
Американската актриса Деми Мур, която според слуховете в момента е пред развод с 15 години по-младия си съпруг Аштън Къчър, разкри, че поддържа младостта си с кокосова вода.

От миналата година насам кокосовата вода е един от най-големите хитове сред холивудските знаменитости. Тя не съдържа никакви мазнини и холестерол, бедна е на калории, има високо съдържание на калий и антиоксиданти, чиито ползи за здравето са известни отдавна. Освен това кокосовата вода е с богато съдържание на цитокинин.

Именно на тези съставки се дължи благотворното въздействие на така нашумялата напоследък напитка. От нея се възползва не само Деми Мур, но и Мадона, Сиена Милър и Джесика Симпсън.

Кокосовата вода отдавна е сред най-популярните напитки в тропиците, особено в Югоизточна Азия, тихоокеанските острови, сред които Хаваите, Африка и Карибите, където тя се сервира не само бутилирана, но и прясна.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия