Крис Браун е бисексуален?

Скандален разговор в Twitter между R&B изпълнителя Мартин и хип-хоп звездата Крис Браун бе публикуван от електронното издание “Celebuzz!”. От него става ясно, че бившият на Риана, който тя заряза, след като той й нанесе невероя

2011-10-01 15:09:09
Крис Браун е бисексуален?
Скандален разговор в Twitter между R&B изпълнителя Мартин и хип-хоп звездата Крис Браун бе публикуван от електронното издание “Celebuzz!”.

От него става ясно, че бившият на Риана, който тя заряза, след като той й нанесе невероятен побой, всъщност е бисексуален и честичко си ляга и с мъже. Доказателство за това са думите му към Мартин: „Да, хареса ми, когато ме *****, но това беше само за момента. Единствено глупак би пропуснал такава възможност”.

От “Celebuzz!” твърдят, че разговорът им е бил предоставен от личния асистент на Мартин, който имал достъп до акаунта му в Twitter. Малко след публикуването на скандалните разкрития самият R&B изпълнител потвърди достоверността на съобщенията.

„Аз съм не съм гей, аз съм бисексуален и съм горд с това, както Фърги, Ники Минаж и Джеси Джей. Ти си този, който се крие”, гласят част от думите на Мартин, отправени към Крис Браун.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия