Робърт Патинсън се опита да налети на папарак

Британският актьор Робърт Патинсън се опитал да налети на папарак, но негов приятел успял да предотврати неприятен инцидент, съобщават американските медии. Красавецът, който играе ролята на вампира Едуард Кълън в поредицата „Здрач”

2011-09-29 13:37:44
Робърт Патинсън се опита да налети на папарак
Британският актьор Робърт Патинсън се опитал да налети на папарак, но негов приятел успял да предотврати неприятен инцидент, съобщават американските медии.

Красавецът, който играе ролята на вампира Едуард Кълън в поредицата „Здрач”, напускал сградата на “ICM” в Лос Анджелис, пред която го изчаквали тълпи от папараци, когато свил юмрук и се опитал да удари един от фотографите.

„Роб изглеждаше в много лошо настроение и когато ме видя, сякаш нещо му прищрака. Аз просто си стоях там, не му казах нищо, не се опитах да се приближа до него, единственото, което направих, бе това, че го снимах. Тогава той изведнъж се запъти към мен, сви юмрука си и замахна с ръка, но приятелят му, който беше с него, го спря и му попречи да ме удари”, разкри фотографът, който за малко да усети гнева на Робърт Патинсън върху лицето си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия