Памела Андерсън иска да бъде посланик на добра воля към ООН

Американската актриса и защитничка на животните Памела Андерсън изяви желание да стане посланик на добра воля към Организацията на обединените нации. Бившата „спасителка на плажа” иска да използва славата си и властта, която тя й д

2011-09-25 12:20:10
Памела Андерсън иска да бъде посланик на добра воля към ООН
Американската актриса и защитничка на животните Памела Андерсън изяви желание да стане посланик на добра воля към Организацията на обединените нации.

Бившата „спасителка на плажа” иска да използва славата си и властта, която тя й дава, за да акцентира върху социалните проблеми навсякъде по света. По примера на колежката си Анджелина Джоли, Андерсън възнамерява да направи всичко възможно, за да помогне на нуждаещите се хора.

„Това, което винаги съм искала, след като започнах кариерата си в шоубизнеса, е някой ден да успея да използвам славата си, за да стана посланик на добра воля към ООН. Винаги съм обръщала внимание на социалните проблеми и на защитата на животните, колкото и тривиално да звучи. Опитвам се да използвам цялото си влияние и възможностите си, за да насоча общественото внимание към най-наболелите проблеми в света. Това придава един нов и уникален смисъл на моята кариера”, коментира философски Памела Андерсън.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия