Спряха участията на Анелия за месец

Митко Димитров-Пайнера  бил много ядосан на една от своите най-кадърни и чаровни изпълнителки - Анелия - и я  наказал, като я  лишил 30 дни от участия. Причина за раздора между Пайнера и Анелия е новото парче на фолкдивата - &lsqu

2011-09-24 18:48:53
Спряха участията на Анелия за месец
Митко Димитров-Пайнера  бил много ядосан на една от своите най-кадърни и чаровни изпълнителки - Анелия - и я  наказал, като я  лишил 30 дни от участия.

Причина за раздора между Пайнера и Анелия е новото парче на фолкдивата - ‘За да ме имаш’. която тя записа заедно с колежката си Андреа.

Въпросът е, че още преди да бъде официално представена, песента плъзна в интернет. А за непозволеното разпространение била виновна самата Анелия. Тя нямала  търпение да чуе мнението на своя приятелка за парчето  и по тази причина й го  изпратила. Освен това, на свое участие в  пловдивска дискотека, Анелия  изпълнила песента за първи път.

И тъй като няколко песни на певицата стават известни на публиката именно по този начин, Митко Димитров наредил на хората, които организират участията на изпълнителите по заведенията, да не приемат заявки за Анелия  за един месец.

Според шефа на ‘Пайнер’, българинът разбира само от глоби  и наказания, затова решил да прибегне към драстичната мярка. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия