Полиция спря преждевременно феста за градска култура On!Fest

Миналият уикенд, в Интер Експо Център, се състоя първото столично издание на фестивала за градска култура On!Fest.  Фестът се проведе под патронажа на столичния кмет г-жа Йорданка Фандъкова.  След откриването в петък, последва спектакъл

2011-09-23 15:21:14
Полиция спря  преждевременно феста за градска култура On!Fest
Миналият уикенд, в Интер Експо Център, се състоя първото столично издание на фестивала за градска култура On!Fest.  Фестът се проведе под патронажа на столичния кмет г-жа Йорданка Фандъкова.  След откриването в петък, последва спектакъл и хип-хоп шоу.

Оригиналната идея да се съберaт на едно  място най-популярните младежки занимания, като съвременна музика, състезания и демонстрации по танци, скейтборд, графити, японска култура, beatbox, доведе хиляди младежи на тридневния фестивал.  Програмата включваше и представяне на нови IT технологии и турнири по компютърни и конзолни игри.
Имаше зона  за татуировки - временни и постоянни, за нестандартни прически като тези на Румънеца и Енчев,  демонстрации по паркур и фрийрън, международен графити-фест на внушителната площ от 350 кв. м.

Петъчното музикално откриване бе гръмко и 6 групи свириха до малките часове. Хале 5 се разтърси от мощния звук на БГ банди Collapso, Bastardolomey и Светльо&The Legends.
Специални гости на шоуто бяха грайндор  машините Napalm Death и алтернативната метъл банда Therapy.

За съжаление на феновете, обаче, ‘любезни’ комшии подадоха сигнал до полицията, което я доведе до иначе доста отдалечения  от блоковете наоколо Експо Център. Така фестът беше спрян прeждевременно и севлиевските момчета от D.S.O.L.не успяха да се качат на
сцената.

Защо ли това ни напомня за времето преди 10 ноември 1989 година? Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия