Малолетни момчета се биха помежду си в клетка (+ видео)

Видео, в което в клетка се бият две малолетни момчета, бе осъден от държавните служители и организации за защита на децата. Според тях боят между подрастващите е направо варварски. Двете хлапета, които са на 8 и 9-годишна възраст, не носят каски,

2011-09-23 01:50:00
Малолетни момчета се биха помежду си в клетка (+ видео)
Видео, в което в клетка се бият две малолетни момчета, бе осъден от държавните служители и организации за защита на децата. Според тях боят между подрастващите е направо варварски.

Двете хлапета, които са на 8 и 9-годишна възраст, не носят каски, а на видеозаписа се вижда как едното от тях плаче. Случаят се разследва от органите на реда. Видеото е направено в клуб и обществен бар в Престън, Англия.

В клипа ясно се вижда как момченцата се бият, заключени в клетка, а отвън ги наблюдават десетки възрастни хора. Според министъра на културата кадрите са направо шокиращи.

Борбата в клетка е спорт, който позволява на участниците да използват най-различни техники от бойните изкуства. Този спорт определено е динамичен и често се лее кръв. Неговите привърженици са на мнение, че той причинява значително по-малко наранявания в сравнение с другите спортове от този тип.

Управителката на клуба съобщила, че децата не са били поставени в опасна ситуация, просто са направили кратка демонстрация между боевете, които се провеждали между възрастните участници.

Бащата на 8-годишното хлапе твърди, че синът му обожава този спорт, че той е безопасен за него и самото хлапе настоява да го практикува. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия