Сандра Бълок и Райън Рейнолдс планират тайна сватба?

Слуховете около холивудските звезди Сандра Бълок и Райън Рейнолдс, които все още продължават да твърдят, че са само приятели, в последно време все повече и повече се засилват. Най-пресните задокеански клюки гласят, че 47-годишната актриса и 13

2011-09-22 12:30:01
Сандра Бълок и Райън Рейнолдс планират тайна сватба?
Слуховете около холивудските звезди Сандра Бълок и Райън Рейнолдс, които все още продължават да твърдят, че са само приятели, в последно време все повече и повече се засилват.

Най-пресните задокеански клюки гласят, че 47-годишната актриса и 13 години по-младият от нея актьор – и двамата наскоро разведени, възнамеряват да минат под венчило на тайна сватбена церемония, която ще се състои в малко градче в американския щат Тексас.

„Райън й каза, че е готов да се ожени за нея по всяко време, а тя е толкова привързана към осиновеното си 20-месечно бебе Луис, че иска да му намери добър баща, който да й помага в грижите за него. Няма по-подходящ мъж за това от Райън”, разкри източник, близък до звездите.

Ако се вярва на слуховете, сватбената церемония ще се състои в най-скоро време в малко градче в Тексас. На нея ще присъстват не повече от 25 души – само най-близките роднини и приятели на Бълок и Рейнолдс.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия