Плашат в интернет форум майката на Бербатов с отвличане

Майката на футболиста Димитър Бербатов е получила заплахи в интернет, че ще бъде отвлечена и ще бъде поискан подкуп от сина й. Маргарита вече е подала жалба, тя не се чувства толкова притеснена, колкото е сметнала за редно да се направи нещо по въпро

2011-09-21 00:49:02
Плашат в интернет форум майката на Бербатов с отвличане
Майката на футболиста Димитър Бербатов е получила заплахи в интернет, че ще бъде отвлечена и ще бъде поискан подкуп от сина й. Маргарита вече е подала жалба, тя не се чувства толкова притеснена, колкото е сметнала за редно да се направи нещо по въпроса.

Случайно тя разбира, че я плашат с отвличане във форум, освен заплахите в поста има и доста нецензурни думи и изрази, насочени както към нея, така и към семейството й.

Звеното "Борба с организирана престъпност" проследило IP адреса и открили кой е човекът, който отправя тези заплахи и обиди. Той обяснил в полицията, че постът му е несериозен и просто се е шегувал.

Случаят вече е достигнал прокуратурата, а Маргарита Бербатова е на мнение, че в България трябва такива хора да лежат зад решетките. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия