Лотар Матеус е аут !

Селекционерът на националния ни отбор по футбол вече е свален от поста си. Решението бе взето на извънредна среща, на която присъстваха ръководителите на българския футбол. Лотар Матеус и БФС се разделиха по взаимно съгласие и германецът няма да п

2011-09-20 02:20:27
Лотар Матеус е аут !
Селекционерът на националния ни отбор по футбол вече е свален от поста си. Решението бе взето на извънредна среща, на която присъстваха ръководителите на българския футбол.

Лотар Матеус и БФС се разделиха по взаимно съгласие и германецът няма да получи никакви неустойки. Борислав Михайлов сподели, че раздялата им е била по европейски, без никакви скандали.

На 7 октомври нашият футболен отбор ще има контролна среща с Украйна, като тогава тимът ни ще бъде воден от треньора на младежите Михаил Мадански, на 11 октомври футболистите също ще бъдат под негово ръководство.

Лотар Матеус имаше договор, който щеше да изтече през ноември месец, но всички очакваха той да бъда продължен. Управляващият орган обаче реши германецът да бъде освободен от поста си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия