Жена уби бившето си гадже, след обилно количество изпит алкохол

Жена на 55-годишна възраст пребила до смърт бившето си гадже. Дамата е била задържана от полицаи от Ботевград. Вчера (18 септември) жената се прибрала в дома си в с. Липница, където видяла да вечерят брат й, неговата съпруга и 63-годишния й бивш

2011-09-20 02:11:20
Жена уби бившето си гадже, след обилно количество изпит алкохол
Жена на 55-годишна възраст пребила до смърт бившето си гадже. Дамата е била задържана от полицаи от Ботевград.

Вчера (18 септември) жената се прибрала в дома си в с. Липница, където видяла да вечерят брат й, неговата съпруга и 63-годишния й бивш приятел. Тя с охота седнала при тях и изпила солидно количество спиртни напитки. Късно вечерта мъжът и съпругата му си легнали, а бившите влюбени останали да си допият.

Скоро обаче мъжът се изнервил, припомняйки си тяхното общо минало, и започнал да обижда бившата си половинка. Тя от своя страна грабнала брадва и започнала да го налага по главата.

Сигналът за инцидента е подаден около 7.30 сутринта от брата на жената. Нейното бивше гадже било все още живо, но в тежко състояние. 63-годишният мъж починал на път за болницата.

Дамата е задържана за 24 часа. В момента се води разследване, образувано е досъдебно производство. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия