Памела Андерсън каза „не” на ботокса, иска да изглежда естествено

Холивудската актриса Памела Андерсън каза твърдо „не” на ботокса, тъй като предпочита да вижда естествените линии на старостта по лицето си. 44-годишната звезда, която има две деца от бившия си съпруг Томи Лий, сподели, че непрекъс

2011-09-18 14:10:51
Памела Андерсън каза „не” на ботокса, иска да изглежда естествено
Холивудската актриса Памела Андерсън каза твърдо „не” на ботокса, тъй като предпочита да вижда естествените линии на старостта по лицето си.

44-годишната звезда, която има две деца от бившия си съпруг Томи Лий, сподели, че непрекъснато получава съвети да се подложи на козметични интервенции, които да изгладят бръчките й и да й върнат отново младежкия външен вид. Силиконовата красавица обаче отказва, като заявява че не се плаши от белезите на старостта.

„Това е личен избор. Преди около 30 години никой не мислеше за процедури по подмладяване. Сега обаче хората направо са се побъркали по ботокс инжекциите, от които аз наистина не се интересувам. Всички ме съветват да се подложа на такава интервенция, но аз не им обръщам внимание. Искам да виждам как лицето ми се променя с напредването на възрастта”, разкри Андерсън.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия