Джейсън Стейтъм следи стриктно как се храни

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм разкри, че следи стриктно как се храни, за да може винаги да е във форма. Екшън актьорът, който е известен с мускулестата си физика, сподели, че преди не му се е налагало толкова внимателно да поддържа определ

2011-09-18 14:09:38
Джейсън Стейтъм следи стриктно как се храни
Холивудската звезда Джейсън Стейтъм разкри, че следи стриктно как се храни, за да може винаги да е във форма.

Екшън актьорът, който е известен с мускулестата си физика, сподели, че преди не му се е налагало толкова внимателно да поддържа определен хранителен режим. С напредването на възрастта обаче метаболизмът му се забавил и той започнал да трупа излишни мазнини по тялото си, поради което се наложило да се подложи на диета, позволяваща му да поглъща до 2000 калории на ден.

„Никога не съм си броял калориите. Една ябълка? Защо не? Изяждах по 5. Банани? Нагъвах цяла чепка. Но всичко е много по-различно сега. Записвам си старателно всеки ден с какво се храня и гледам да не надвишавам 2000 калории. Това наистина помага, за да може човек да следи как се храни”, сподели Стейтъм.

44-годишният актьор ще пристигне до броени дни в страната ни, наред с Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джет Ли, Джон Траволта, Долф Лундгрен, Жан-Клод ван Дам, Мики Рурк, Силвестър Сталоун и Чък Норис, за да се снима във втората част на екшъна „Непобедимите”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия