Дженифър Лопес ще продуцира латино сериал

Американската певица Дженифър Лопес обедини усилия с изпълнителния продуцент и главен сценарист на хитовия сериал „Грозната Бети”, за да създаде нова телевизионна продукция, вдъхновена от собствените й идеи. Ако се вярва на слуховет

2011-09-17 22:59:59
Дженифър Лопес ще продуцира латино сериал
Американската певица Дженифър Лопес обедини усилия с изпълнителния продуцент и главен сценарист на хитовия сериал „Грозната Бети”, за да създаде нова телевизионна продукция, вдъхновена от собствените й идеи.

Ако се вярва на слуховете, от известно време насам 42-годишната певица води усилени преговори със Силвио Орта, който бил истински въодушевен от възможността да работи с музикална звезда от подобен ранг.

Очаква се новият латино сериал да проследява историята на три сестри и тяхното семейство, като в него, разбира се, ще бъдат включени всички задължителни за подобен род продукции съставки – любов, раздяла, изневери и сълзи.

Не е ясно дали самата Дженифър Лопес ще се изявява като актриса в сериала. Имайки предвид многобройните й професионални ангажименти обаче, по-вероятно е тя просто да остане в продуцентския състав.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия