След раздялата си с актьора Брад Пит Дженифър Анистън сподели в едно свое интервю, че бившия й съпруг рядко показва чувствата си. Настоящата половинка на Анджелина Джоли също се е изказвал по въпроси, свързани с неговото минало. Той неведнъж е споделя, че преди години е бил нещастен и не се е чувствал добре от факта, че е женен да Анистън.

През 90-те години актьорът е правил всичко възможно, за да се скрие от суматохата и известността. В един момент обаче тази криеница му омръзнала, почувствал се жалък и решил да промени начина си на живот. Брад Пит имал желание да участва във филм, в който се разказва за нечий интересен живот, но в същото време осъзнал, че неговият далеч не е такъв. Бракът му допълнително го натоварвал, защото той се е преструвал, че е нещо, което всъщност не е било.

Брад Пит и Дженифър Анистън минаха под венчилото през 2000 година, а през 2005 година се разделиха. Причината за техния развод е колежката им Анджелина Джоли, която се запознала с настоящия си съпруг по време на снимките на филма "Мистър и мисис Смит".

Двамата вече са горди родители на шест деца, като три от тях са осиновени. Актьорът е доволен, че именно Анджелина Джоли е майка на неговите наследници. Тези негови изказвания със сигурност не се харесват на бившата му съпруга, защото тя от години мечтае да стане майка.
Автор: Ралица Солакова