Нина Добрев и Иън Съмърхолдър минават под венчило?

Канадската актриса с български произход Нина Добрев и американският актьор Иън Съмърхолдър съвсем скоро ще минат под венчило, твърдят техни приятели. Ако се вярва на слуховете, двете звезди от „Дневниците на вампира” били направо л

2011-09-14 17:06:54
Нина Добрев и Иън Съмърхолдър минават под венчило?
Канадската актриса с български произход Нина Добрев и американският актьор Иън Съмърхолдър съвсем скоро ще минат под венчило, твърдят техни приятели.

Ако се вярва на слуховете, двете звезди от „Дневниците на вампира” били направо луди един по други и нямали търпение официално да станат съпруг и съпруга.

„Иън ми каза, че в най-скоро време ще предложи брак на Нина. Тя знае за намеренията му и със сигурност ще приеме. Не вярвам годежът им да продължи дълго, тъй като те най-вероятно бързо ще пристъпят към сватба”, заяви пред известно американско издание близък на 32-годишния актьор.

Нина Добрев и Иън Съмърхолдър имат връзка от около година, въпреки че дълго време криеха това. Двамата демонстрираха публично, че са заедно, в края на май, когато бяха забелязани да интимничат във френската столица Париж.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия