Поп-фолк певицата Андреа била нападната на бензиностанция

Наскоро гаджето на поп-фолк изпълнителката Андреа Кубрат даде интервю, в което сподели, че се е случвало някакви хора да закачат и притесняват приятелката му. Веднъж певицата спряла заедно с екипа си по път за нейно участие на бензиностанция, за д

2011-09-13 02:32:08
Поп-фолк певицата Андреа била нападната на бензиностанция
Наскоро гаджето на поп-фолк изпълнителката Андреа Кубрат даде интервю, в което сподели, че се е случвало някакви хора да закачат и притесняват приятелката му.

Веднъж певицата спряла заедно с екипа си по път за нейно участие на бензиностанция, за да зареди автомобила си. Когато отишли да платят и да купят дребни покупки, няколко цигани ги нападнали в гръб. Андреа успяла да стигне до колата си и се заключила. Случилото се определено дало отражение върху психиката на поп-фолк изпълнителката, която трепери всеки път, като се сети за неприятния инцидент.

От този ден нататък, певицата се движи само с охрана. Дори през деня Андреа не се чувства в пълна безопасност, но около нея винаги са едрите момчета, наети от Кубрат или самият той.

Наскоро имаше слухове, че двамата са разделени, но това не е вярно. Сватба все още няма, защото боксьорът има прекалено натоварена програма. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия