Дженифър Лопес се задява с Брадли Купър?

Латино изпълнителката Дженифър Лопес се задява с актьора от „Последния ергенски запой” Брадли Купър, гласят последните задокеански клюки. Ако се вярва на слуховете, през уикенда двете звезди били забелязани заедно в ресторант в Ню

2011-09-12 18:46:53
Дженифър Лопес се задява с Брадли Купър?
Латино изпълнителката Дженифър Лопес се задява с актьора от „Последния ергенски запой” Брадли Купър, гласят последните задокеански клюки.

Ако се вярва на слуховете, през уикенда двете звезди били забелязани заедно в ресторант в Ню Йорк, където, според очевидци, те не се притеснявали да демонстрират, че между тях има нещо повече от приятелство.

Преди около два месеца Дженифър Лопес и съпругът й Марк Антъни обявиха, че слагат край на седемгодишния си брак. Малко след това певицата веднага бе свързана с кубинския актьор и модел Уилям Леви, който се снима във видеоклипа към последната й песен - “I’m Into You”.

Брадли Купър пък се раздели с колежката си Рене Зелуегър в началото на март. Двамата имаха връзка в продължение на около две години, но в крайна сметка решиха, че за тях ще е по-добре, ако не са заедно.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия