Две млади момчета са в кома, след като претърпели тежка катастрофа

Двама тийнейджъри са в кома, след като претърпели тежка катастрофа близо до Сопот. Трите момчета - единият на 15 години, а другите двама на 19 години - решили да изпробват колко може да вдигне "Форд" по улиците на градчето. За съжаление,

2011-09-12 00:34:42
Две млади момчета са в кома, след като претърпели тежка катастрофа
Двама тийнейджъри са в кома, след като претърпели тежка катастрофа близо до Сопот. Трите момчета - единият на 15 години, а другите двама на 19 години - решили да изпробват колко може да вдигне "Форд" по улиците на градчето.

За съжаление, на един десен завой колата излязла извън пътното платно, ударила се в железобетонна ограда и се преобърнала. Младежите били извадени, благодарение на екип от пожарникари и полицаи. Автомобилът бил смачкан до неузнаваемост и се наложило ламарините да бъдат срязани.

15-годишният тийнейджър и едно от пълнолетните момчета били приети в спешното отделение с тежка черепно-мозъчна травма. Лекарите се борят за тях, животът им е в опасност. Третото момче е имало късмет и се е отървало само с леки наранявания.

Шофьор на колата е било 15-годишното момче. Той е карал с несъобразена скорост и заради липсата му на шофьорски умения не е успял да вземе острия завой. Полицаите продължават да разследват случилото се. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия