Вижте няколко известни личности, които били тормозени в училище

Винаги в класовете в училище има по 1-2 деца, които са били бити и тормозени от останалите, често без видима причина. От известните личности има хора, които сега може да са обичани от много хора, но докато са били ученици ситуацията е била доста по-р

2011-09-10 00:48:05
Вижте няколко известни личности, които били тормозени в училище
Винаги в класовете в училище има по 1-2 деца, които са били бити и тормозени от останалите, често без видима причина. От известните личности има хора, които сега може да са обичани от много хора, но докато са били ученици ситуацията е била доста по-различна. Вижте кои са знаменитостите, които са били тормозени като малки:

Еминем - когато бил 9-годишен рап изпълнителят е бил много тормозен от своите съученици и майка му се принудила да даде под съд ръководството на училището в Детройт. Малкият Маршъл Матърс често се връщал посинен у дома и именно тази травма в детството му изградила неговия антиобществен мироглед. Години по-късно певецът написал песента "Brain Damage", която била свързана с издевателствата, които му били налагани като дете.

Барак Обама - историята на президента на Америка също не е розова. Като дете Обама имал доста големи уши и децата смятали името му за странно, тези две неща често били причина другите да му се подиграват. Тези лични преживявания президентът споделил по време на конференция, която била посветена на насилието в училищата.

Мадона - в детските си години певицата е била истински аутсайдер. Тя не харесвала хипи културата и марихуаната, но била върла фенка на рокендрола и наркотиците, именно заради това останалите деца я отбягвали. Въпреки трудностите, с които се сблъсквала, певицата успяла да стане силна личност и по всякакъв начин се е стараела и продължава да се старае да показва своята уникална индивидуалност. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия