Ева Мендес и Райън Гослинг – новата холивудска двойка (+снимки)

Американската актриса Ева Мендес и 7 години по-младият от нея актьор Райън Гослинг са новата холивудска двойка, съобщи сп. “Us Weekly”, след като публикува и снимки, на които се вижда как двамата се държат за ръка и се целуват. Дв

2011-09-08 17:39:28
Ева Мендес и Райън Гослинг – новата холивудска двойка (+снимки)
Американската актриса Ева Мендес и 7 години по-младият от нея актьор Райън Гослинг са новата холивудска двойка, съобщи сп. “Us Weekly”, след като публикува и снимки, на които се вижда как двамата се държат за ръка и се целуват.

Двете знаменитости били забелязани заедно в „Дисниленд” в Калифорния, където прекарали цял ден. Те не се притеснявали да демонстрират нежност и категорично доказали на всички, че са двойка.

„Двамата наистина се забавляваха заедно. Ева подскачаше наоколо като малко момиченце... Тя го държеше за ръка и го прегръщаше и целуваше през цялото време”, коментираха очевидци.

Мендес и Гослинг се запознаха на снимачната площадка на филма “The Place Beyond the Pines” и още тогава се появиха слухове, че между тях прехвърчат искри. Актрисата обаче имаше връзка с филмовия продуцент Джордж Аугусто, с когото бяха заедно от 2002 г. и с когото все още не са обявили официално раздялата си.

Вижте снимките, които публикува
“Us Weekly”:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия