Активистите от ПЕТА се нахвърлиха върху Риана (+снимка)

Организацията на хората за етично отношение към животните се нахвърли върху R&B изпълнителката Риана заради носения от нея тоалет, направен от щраусови пера. По време на представянето на своя нов аромат в британската столица Лондон барбадо

2011-09-08 10:09:37
Активистите от ПЕТА се нахвърлиха върху Риана (+снимка)
Организацията на хората за етично отношение към животните се нахвърли върху R&B изпълнителката Риана заради носения от нея тоалет, направен от щраусови пера.

По време на представянето на своя нов аромат в британската столица Лондон барбадоската звезда успя да привлече общественото внимание не с елегантния си външен вид, а със смелия избор на тоалет, направен от перата на най-едрите птици, съществуващи в наши дни в света.

„Риана неведнъж е показвала слабата си загриженост относно всякакви видове животни, чиито кожи служат за създаването на скъпоструващи облекла. Много често перата, използвани в текстилната индустрия, се изтръгват от птиците чрез насилствено скубане. Това води до отварянето на болезнени рани, които впоследствие биват пришивани с игла и конец, без упойка”, заявиха от ПЕТА.

„Надявам се, че Риана, която също е била жертва на насилие, ще успее да отвори сърцето си и ще се научи да проявява малко повече съпричастност към останалите живи същества”, допълни още официалната говорителка на активистите, защитаващи животните.

Само преди около месец друга световноизвестна изпълнителка също успя да си спечели гнева на ПЕТА. Това бe Дженифър Лопес, която позира за сп. “Vanity Fair”, облечена с палто от полярна лисица.

Вижте тоалета на Риана, който ядоса активистите:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия