Мила Кунис: "Не умея да пиша"

Мила Кунис споделя, че няма намерение да се изявява извън актьорската си кариера, особено ако става въпрос за написване на сценарий или книга, тъй като "едва успява да напише един имейл". Според нея тя не е надарена с умение да пише какт

2011-09-07 18:09:15
Мила Кунис:
Мила Кунис споделя, че няма намерение да се изявява извън актьорската си кариера, особено ако става въпрос за написване на сценарий или книга, тъй като "едва успява да напише един имейл".

Според нея тя не е надарена с умение да пише както нейните идоли Тина Кей и Кристен Уиг, но казва, че с удоволствие би била в един екип с тях и би взела някои съвети.

Кунис споделя следното за списание "Britain's Stylist": "Аз едва написвам един имейл, дори не мога да формулирам едно добро изречение. Може би никога няма да се удостоя с честта да напиша някой сценарий примерно. За щастие съм обградена от толкова добри и забавни писатели и сценаристи, с които работим заедно."

Мила Кунис е много голям фен на писателката Тина Кей. Актрисата казва, че нейните книги я карат да се смее постоянно и смята, че Тина е прекрасна. Същото споделя и за Кристен Уиг.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия