Мъж нахлу в дома на Селин Дион и се опита да се изкъпе в банята й

Мъж нахлу в дома на канадската изпълнителка Селин Дион и се опита да се изкъпе във ваната й, съобщават американските медии. В понеделник 36-годишният Даниел Бедар влязъл с взлом в дома на известната изпълнителка. След като се разходил из луксо

2011-09-07 16:24:18
Мъж нахлу в дома на Селин Дион и се опита да се изкъпе в банята й
Мъж нахлу в дома на канадската изпълнителка Селин Дион и се опита да се изкъпе във ваната й, съобщават американските медии.

В понеделник 36-годишният Даниел Бедар влязъл с взлом в дома на известната изпълнителка. След като се разходил из луксозното имение, мъжът отворил хладилника и се почерпил подобаващо, след което възнамерявал да се изкъпе.

Тъй като алармата в къщата се задействала, охраната на имота на 43-годишната певица веднага сигнализирала в полицията. Пристигайки на място, блюстителите на реда се натъкнали на нарушителя, който тъкмо си похапвал някакъв десерт от хладилника, докато изчаквал ваната в банята да се напълни.

В момента Бедар, който има чисто криминално минало, е пуснат под гаранция. Срещу него обаче ще бъдат повдигнати обвинения за влизане с взлом в чужда собственост и нанасяне на материални щети.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия