Лейди Гага вдига сватба пред 18 000 свои почитатели?

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага възнамерява да се омъжи за приятеля си Люк Карл пред очите на 18 000 свои почитатели, гласят най-пресните задокеански клюки. Ако се вярва на слуховете, сватбеното тържество ще се състои в цент

2011-09-02 17:27:50
Лейди Гага вдига сватба пред 18 000 свои почитатели?
Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага възнамерява да се омъжи за приятеля си Люк Карл пред очите на 18 000 свои почитатели, гласят най-пресните задокеански клюки.

Ако се вярва на слуховете, сватбеното тържество ще се състои в центъра на град Омаха, щата Небраска – родното място на възлюбения й. На него ще могат да присъстват няколко хиляди почитатели на 25-годишната певица.

Подобни клюки обаче не се появяват за първи път. На два пъти миналата година в медиите плъзна информация, че Гага ще се омъжи за дългогодишния си приятел Люк Карл. До сватбени камбани обаче така и не се стигна.

Световноизвестната изпълнителка и любимият й бяха разделени за кратко през май, но скоро след това отново се събраха. Дали най-накрая те  наистина ще стигнат до олтара, все още не е сигурно.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия