Брад Пит купи шест понита на децата си

Американският актьор Брад Пит купи шест понита на децата си. Холивудският красавец, който има три биологични деца от актрисата Анджелина Джоли – 5-годишната Шайло и 3-годишните близнаци Нокс-Леон и Вивиан-Маршлин, и три осиновени –

2011-09-01 14:40:19
Брад Пит купи шест понита на децата си
Американският актьор Брад Пит купи шест понита на децата си.

Холивудският красавец, който има три биологични деца от актрисата Анджелина Джоли – 5-годишната Шайло и 3-годишните близнаци Нокс-Леон и Вивиан-Маршлин, и три осиновени – 9-годишният Мадокс, 7-годишният Пакс и 6-годишната Захара, решил да зарадва с необичаен подарък многобройната си челяд.

Брад Пит сбъднал една от мечтите на почти всяко дете – да си има свое собствено пони. Кончетата, които се отличават с ниския си ръст, ще бъдат отглеждани в имението на известната холивудска двойка в Южна Франция.

„Брад дълго време умуваше и обмисляше подаръка си. Той не беше сигурен, че ще успее да намери време да учи децата си на езда. В крайна сметка обаче реши, че именно сега, когато те са още малки, е най-подходящият момент да се научат да яздят”, разкриха източници, близки до семейството на Джоли и Пит.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия