Съпругата на принц Албер, Чарлийн, вече се бори за правата си

Новото попълнение на княжеската фамилия на Монако - съпругата на принц Албер, Чарлийн, вече заряза поведението си на жертва и постепенно започва да поставя условия на монарха. Според таблоидите, ревливата  бивша плувкиня  е  ре

2011-09-01 14:16:42
Съпругата на принц Албер, Чарлийн,  вече се бори за правата си
Новото попълнение на княжеската фамилия на Монако - съпругата на принц Албер, Чарлийн, вече заряза поведението си на жертва и постепенно започва да поставя условия на монарха.

Според таблоидите, ревливата  бивша плувкиня  е  решила да се бори докрай  за правата си и да си извоюва  относителна независимост.

Едно от първите изисквания на  почти насила омъжената Чарлийн,   е свързано с миналото  на съпруга й. Тя настояла Албер да забрави бившите си любовници и да преустанови отношенията си с незаконните си деца.

Според запознати, тя не  изисква това от злоба, а просто смята, че ще й е доста по-лесно да превъзмогне мисълта за  изневерите му, ако всички те не й се навират непрекъснато  пред  очите.

Говори се, също така, че Чарлийн е склонила да роди официален наследник на принца, но
все още не можела да скъси дистанцията с мъжа си,  двамата продължавали да спят в отделни спални и нямало индикации, че консумират брака си. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия