Дъщерята на Кейт Мос остана без пръсти след Photoshop манипулации

Американското издание на престижното модно списание “Vogue” допусна огромен гаф при обработката на една от снимките на британската манекенка Кейт Мос и дъщеря й Лила Грейс, публикувани в септемврийския брой. Фотосът, който очевидно

2011-08-27 17:44:24
Дъщерята на Кейт Мос остана без пръсти след Photoshop манипулации
Американското издание на престижното модно списание “Vogue” допусна огромен гаф при обработката на една от снимките на британската манекенка Кейт Мос и дъщеря й Лила Грейс, публикувани в септемврийския брой.

Фотосът, който очевидно е бил подложен на дузина Photoshop манипулации, остави без пръсти 8-годишното дете. Грешката обаче остана незабелязана за редакторите на списанието, което позволи на некадърно обработената снимка за кратко време да обиколи интернет пространството.

Редица модни критици и организации, борещи се срещу прекалено нереалистичните образи на жените по списанията, изкритикуваха остро редакторите на “Vogue”, които също неведнъж са се обявявали против Photoshop-а в медиите.

Фотосесията на Кейт Мос е заснета от прочутия моден фотограф Марио Тестино. Тя ще бъде като допълнение към снимките от скорошната сватба на британската манекенка с рокера Джейми Хинс, които ще бъдат публикувани на страниците на най-новия брой на американския “Vogue”.

Вижте фотосът, който остави без пръсти малката Лила Грейс:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия