Тийнейджъри въртят търговия със стари тетрадки

Пловдивски ученици са измислили нов начин да припечелят някой и друг лев - те масово въртят  търговия със старите си учебни тетрадки. Помагалата се продават на учениците от по-малките класове, а попълнена и проверена от учител тетрадка се ха

2011-08-26 15:48:43
Тийнейджъри въртят търговия със стари тетрадки
Пловдивски ученици са измислили нов начин да припечелят някой и друг лев - те масово въртят  търговия със старите си учебни тетрадки. Помагалата се продават на учениците от по-малките класове, а попълнена и проверена от учител тетрадка се харчела  като топъл хляб.

Цената на употребяваните тетрадки варира от 5 до 15 лева,  в зависимост от предмета.
Естествено най-голяма била далаверата за ученици, които следващата учебна година ще учат при същите преподаватели, които предната година  са проверявали тетрадките.

Така учениците са измислили начин да си спестят време и усилие да мислят върху  задачите за домашно -  те само ще препишат верните отговори.

Седмокласниците били най-големите мераклии за старите тетрадки. Оправдавали се с това, че следващата учебна година ще бъде много тежка за тях с подготовката за външното оценяване. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия