Дженифър Гарнър чака трето дете

Холивудската актриса Дженифър Гарнър тръпне в очакване на своето трето дете от съпруга си Бен Афлек, съобщават американските медии. За бременността на 39-годишната звезда се заговори още през май, когато понаедрялото й коремче привлече внимани

2011-08-23 19:17:54
Дженифър Гарнър чака трето дете
Холивудската актриса Дженифър Гарнър тръпне в очакване на своето трето дете от съпруга си Бен Афлек, съобщават американските медии.

За бременността на 39-годишната звезда се заговори още през май, когато понаедрялото й коремче привлече вниманието на папараците. До момента обаче новината така и не беше потвърдена. Дори сега не се знае в кой месец на бременността си е Гарнър. Според мнозина обаче тя най-вероятно е навлязла в шестия.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек се запознаха на снимачната площадка на филма „Дявол на доброто” през 2002 г. Чак в началото на 2004 г. двамата започнаха да се срещат, като си признаха официално за това през октомври на същата година.

Двете знаменитости се ожениха на 29 юни 2005 г. на скромна сватбена церемония, състояла се на Карибите, далеч от суетата на Холивуд. Гарнър и Афлек вече имат две деца – 5-годишната Вайълет Ан и 2-годишната Серафина Роуз Елизабет. Вероятно този път се надяват на момченце.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия