Холивудската красавица Анджелина Джоли иска да направи филм за сръбската звезда Цеца Ражнатович, в който самата тя да изиграе главната роля.

Близки до 36-годишната актриса разкриват, че след като приключила работата си по филма „В земята на кръв и мед” (разказващ любовната история на мюсюлманка от Босна и изнасилилия я сърбин, които преживяват заедно ужасите на войната), Джоли започнала да проявява нов интерес към Балканите.

Ако се вярва на слуховете, в последно време звездата се заела със задачата да проучва биографията на певицата Цеца Ражнатович, от която била истински впечатлена. Тя не само харесвала музиката на известната и из нашите ширини сръбкиня, но също така била озадачена от факта, че Цеца се слуша масово и от босненци, и от хървати, срещу които съпругът й – покойният Желко Ражнатович (Аркан), е воювал.

Последните клюки гласят, че Джоли успяла да забележи и огромната прилика между нея и сръбската звезда, която я навела на мисълта, че може не само да създаде филм за живота й, но и самата тя да влезе в главната роля. В действителност двете красавици са на почти еднаква възраст, имат тъмни и дълги коси, плътни устни и впечатляващи гръдни обиколки.

В момента Цеца Ражнатович се намира под домашен арест заради присвояването на пари от продажбата в чужбина на футболисти от сръбския „Обилич”.
Автор: Илиана